TERMENI SI CONDITII

Informatii despre produse

Gramjul specificat este cel de dinaintea procesului de coacere.

Informatii livrare

Ne propunem să livrăm toate comenzile cat mai repede posibil. Termenele de livrare menționate pe website nu reprezinta o garanție și sunt bazate pe aproximații. Acest lucru poate fi cauzat de terți factori care pot provoca întârzieri.
Durata aproximativa de livrare este de 1-2 ore de la momentul confirmării comenzii.

Politica de returnare

Alimentele, prin legea siguranței alimentare,nu pot fi returnate.

Marci comerciale

Mărcile, nume, siglele (denumite în mod colectiv „mărci comerciale”) afișate pe acest site sunt mărci înregistrate și neînregistrate. Nimic pe acest site nu trebuie interpretat ca acordare a unei licențe sau a vreunui drept de utilizare a oricărei mărci.

Link-uri externe

Link-urile externe pot fi furnizate pentru confortul dumneavoastră, dar acestea sunt dincolo de controlul proprietarului site-ului și nici o reprezentare nu este făcută cu privire la conținutul lor. Utilizarea sau încrederea în orice link-uri externe este pe propriul dumneavoastră risc. Când vizitați link-uri externe, trebuie sa consultați termenii și condițiile de utilizare a site-urilor externe. Nu se crează link de hipertext de pe orice site web controlat de dumneavoastră sau în alt mod pe acest site fără permisiunea prealabila scrisa a proprietarului website-ului.

Promoții și concursuri

Promoțiile și concursurile care se desfășoară pe site respectă regulamentele create de Pizzeria Paulino. Acestea sunt aduse la cunoștință utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu, prin mesaje de poștă electronică, prin reclame, prin social media sau prin campanii de promovare indoor sau outdoor. Promoțiile prezentate sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu este specificată o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponil. Pizzeria Paulino își asuma dreptul de a întrerupe sau anula o promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.

Suntem pregătiți pentru a răspunde prompt tuturor cerințelor tale și îți garantăm livrarea imediată oriunde în Florești.